rijbewijskeuring holland

Rijbewijskeuring Holland

Rijbewijskeuring Holland is breed vertegenwoordigd met spreekuren in steeds meer plaatsen door het hele land. Maak snel en simpel een afspraak voor een 75+ keuring of een beroepskeuring door een BIG gecertificeerde CBR arts voor de verlenging van je rijbewijs.

Wat begon met één keuringsarts, is uitgegroeid tot een netwerk van keuringsartsen op vele keuringslocaties zodat er vrijwel altijd ook bij jou in de buurt een spreekuur beschikbaar is. Met vestigingen in Noord Brabant, Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Gelderland, Limburg en Utrecht is er nu al sprake van een bijna landelijke dekking. Naar verwachting wordt deze spoedig uitgebreid naar Zeeland, Friesland, Groningen en Drenthe.

Selecteer de keuringslocatie van jouw voorkeur, en bekijk alle relevante informatie. Het is belangrijk om eerst een doorverwijzing van het CBR aan te vragen. Dat kan door het invullen van een gezondheidsverklaring. In de verwijsbrief staat een code die onze keuringsarts nodig heeft om alle gegevens te verwerken.

Bekijk het stappenplan voor jouw rijbewijskeuring op rijbewijskeuringholland.nl/stappenplan/

Bij Rijbewijskeuring Holland kun je terecht voor verschillende soorten medische keuringen.

De rijbewijkeuring voor iedereen die 75 jaar is geworden, de periodieke keuring voor vrachtwagen- taxi- en busschauffeurs, of de vereiste internistenkeuring bij enkele (chronische) ziekten en aandoeningen.

Het hele process voor het maken van een afspraak is geautomatisserd, maar je kunt ook bellen als je liever persoonlijk een afspraak maakt. Kies een locatie voor het maken van een afspraak. Op de meeste locaties kun je voor alle soorten keuringen terecht, alleen de internistenkeuring is bepert tot minder locaties.

Na de locatieselectie, kies je het soort keuring:

  • 75+ keuring voor rijbeiwjs A, B en BE
  • Medische keuring rijbewijs A, B en BE
  • Rijbewijskeuring Groot C, D en E
  • Rijbewijskeuring Taxipas (KIWA)
  • Rijbewijskeuring Toeringcarchauffeurs

Kies nadat je het soort keuring hebt geselecteerd voor een beschikbaar tijdslot. De dagen en tijden verschillen per locatie. Doorgaans kun je binnen één tot twee weken terecht voort een afspraak.

Vul je gegevens in en bevestig je reservering met een betaling. De bevestiging met de gegevens van de afspraak wordt per email toegestuurd.

SEM en SEO door Houdyk

houdyk sem en seoHoudyk verzorgt Zoekmachine Advertenties via Google Ads en Microsoft Ads (Search Engine Marketing, SEM) en Zoekmachineoptimalisatie (Search Engine Optimization, SEO) voor Rijbewijskeuring Holland. Vul het contactformulier in voor meer informatie over de mogelijkheden met SEM en SEO voor jouw bedrijf.